Kurssikuvaukset syksyn kursseille

SYKSY 2018

Jatko/Edistyneet, Pirjo Huusko
Tekniikkaa ja askelsarjoja tuttuun ja taattuun Pirjon tyyliin – haastetta ja hikihelmiä – tunteen paloa ja tanssin lumoa! Syksyn koreografiana tehdään muheva ja voimakas melaya-balady  Nouran El Korniesh -biisiin!

Tekniikka, Anna Niemistö

Tekniikkatunneilla keskitytään itämaiselle tanssille ominaisen tekniikan harjoitteluun hyvän keskivartalon hallinnan kautta. Tekniikka on jaettu kahteen jaksoon, joilla on eri teemat. Tekniikkatunnit sopivat kaikille tasoille: aloittelevat tanssijat saavat tukea liikkeiden oppimiselle, kokeneet tanssijat pääsevät hiomaan ja tehostamaan osaamistaan.
Back to Basics Bootcamp (Tekniikka 1)

Perustekniikkaa ja variaatioita tehokkaasti ja täsmällisesti hikipisaroista tinkimättä! Tältä kurssilta saat mm. napakkuutta iskuihin ja sitkeyttä kahdeksikkoihin. Luvassa herkullisia isolaatioharjoituksia ja liikkeiden hallintaa lisääviä aivopähkinöitä.

Estradien kuningatar (Tekniikka 2)

Kurssilla tavoitteena on hioa tanssillisia elementtejä, jotka kruunaavat lavaesiintymisesi. Luvassa mm. ylväitä linjauksia, kauniita käsiliikkeitä, napakoita pyörähdyksiä ja sulavia askeleita.

Alkeet, Anna Niemistö

Alkeiskurssilla tutustutaan itämaisen tanssin kiehtovaan liikekieleen; tutuiksi tulevat niin napakat iskut, sulavat pehmeät kahdeksikot, arabialaiset askeleet kuin käärmekädetkin. Kurssilla opettelemme perustekniikkaa ja sarjoja, sekä tietysti koreografian itämaisilla mausteilla.

Bollywood, Aurora Ylinen

Bollywood-tanssi on intialaista elokuvatanssia, jossa yhdistellään klassisia intialaisia temppelitansseja sekä muita tanssilajeja kuten itämaista tanssia, hip hoppia ja show'ta! Tunneilla tutustumme bollywoodin värikkääseen ja tunteikkaaseen maailmaan, käymme läpi kehon perusliikkeitä ja teemme erilaisia tanssisarjoja nautiskellen vauhdikkaasta ja mahtipontisesta bollywood-musiikista!

Bollywood, alkeet: Alkeiskurssilla tutustumme rauhassa bollywoodin maailmaan ja teemme helppoja tanssisarjoja. Kurssi sopii aloittelijoille.

Bollywood, jatko: Jatkotasolla tanssitaan jo hieman haastavampia tanssisarjoja. Kurssi sopii tanssia jo harrastaneille.


 

Show Oriental, Aurora Ylinen

Show Oriental -tunneilla tutustumme myös showtanssin tekniikkaan ja yhdistelemme sen elementtejä itämaiseen tanssiin. Valmistamme vauhdikkaita koreografioita, joista ei menoa ja meininkiä puutu! Keskitaso/jatkotaso.

Perustaso, Sanni Jylhänlahti

Perustason tunneilla kartutetaan jo opittuja taitoja sekä tutustutaan uusiin liikkeisiin. Tanssitaan yhdessä niin moderneissa kuin perinteisemmissäkin tunnelmissa, opetellaan tanssillisuutta ja sulavuutta helpoissakin sarjoissa ja näin tuodaan esille jokaisen sisäinen tanssijatar!

Tribal Fusion, Saila Kakko (2. jakso, alkaa 10.10.)

Tribal Fusion on moderni itämaisen tanssin tyyli, joka ottaa vaikutteita eri tanssilajeista American Tribal Style (ATS) -suuntauksesta intialaiseen temppelitanssiin. Vahvojen aksenttien herkullinen yhdistyminen pehmeän venyvään liikkeeseen on Tribal Fusion -tyylin suola. Tällä tiiviskurssilla opetellaan koreografia Tribal Fusion -liikekielen hengessä. Aiempi tribal- tai ATS-kokemus on eduksi muttei pakollista.

Keskitaso, Anna Niemistö

Keskitason syyskauden aiheena on egyptiläinen shaabi, jota harjoitellaan sille ominaisen tekniikan, sarjojen ja koreografian avulla. Luvassa on rempseää ja maanläheistä liikekieltä ja tanssin riemua Kairon katujen tyyliin!

Päiväryhmä alkeet, Aleksandra Jylhänniska

Lähdetään pienin askelin kohti itämaisen tanssin lumoa. Opetellaan koreografiapätkiä ryhmän oman tahdin mukaan. Käydään läpi tekniikkaa yksinkertaisesti. Kokeillaan yhdessä erityylisiä tansseja! Ryhmä kaikenikäisille ja -tasoisille.

EK-ryhmä/edistyneet, Aurora Ylinen ja Anna Niemistö

Ryhmä edistyneille tavoitteellisesti treenaaville tanssijoille. Kurssilla opetellaan syksyn aikana kaksi esiintymiskoreografiaa: dramaattinen huiviestradi sekä vauhdikas rumpusoolo.