Ilmoittautuminen Yasminen syksyn 2018 tunneille

Täytä tähän omat tietosi, ja rastita kurssit joille haluat osallistua.

Nimi:

Postiosoite:

Postinro:

Postitoimipaikka:

Sähköpostiosoite:

Puhelinnumero:

Syntymäaika (pp/kk/vvvv):


Olen Yasmine ry:n jäsen
Liityn Yasmine ry:n jäseneksi
Maksan ei-jäsenen kurssimaksun
Olen alle 15-vuotias (jäsenhintainen kurssimaksu)

Ilmoittaudun seuraaville kursseille:
 

Jatkotaso/edistyneet 14x75 min, Pirjo Huusko, ma klo 17.15–18.30, 120 € jäsen / 155 € ei-jäsen
Tekniikka 1+2 14x60 min, Anna Niemistö, ma klo 18.45–19.45, 95 € jäsen / 125 € ei-jäsen
Tekniikka 1 7x60 min, Anna Niemistö, ma klo 18.45–19.45, 48 € jäsen / 63 € ei-jäsen
Tekniikka 2 7x60 min, Anna Niemistö, ma klo 18.45–19.45, 48 € jäsen / 63 € ei-jäsen
Alkeet 1+2 14x75 min, Anna Niemistö, ma klo 20.00–21.15, 120 € jäsen / 155 € ei-jäsen
Alkeet 1 7x75 min, Anna Niemistö, ma klo 20.00–21.15, 60 € jäsen / 78 € ei-jäsen
Alkeet 2 7x75 min, Anna Niemistö, ma klo 20.00–21.15, 60 € jäsen / 78 € ei-jäsen
Päiväryhmä jatko 14x60 min, Anna Salminen, ti klo 13.00–14.00, 95 € jäsen / 125 € ei-jäsen
Nuoret 14x60 min, Aurora Ylinen, ti klo 17.00-18.00, 95 € jäsen / 125 € ei-jäsen
Bollywood alkeet 14x75 min, Aurora Ylinen, ti klo 18.30–19.45, 120 € jäsen / 155 € ei-jäsen
Show Oriental 14x75 min, Aurora Ylinen, ti klo 20.00–21.15, 120 € jäsen / 155 € ei-jäsen
Perustaso 14x75 min, Sanni Jylhänlahti, ke klo 17.15–18.30, 120 € jäsen / 155 € ei-jäsen
Tribal Fusion 7x75 min, Saila Kakko, ke klo 18.45–20.00, 60 € jäsen / 78 € ei-jäsen
Keskitaso 14x75 min, Anna Niemistö, ke klo 20.15–21.30, 120 € jäsen / 155 € ei-jäsen
Päiväryhmä alkeet 14x60 min, Aleksandra Jylhänniska, to klo 13.00–14.00, 95 € jäsen / 125 € ei-jäsen
Show/edistyneet 14x75 min, Aurora Ylinen ja Anna Niemistö, pe klo 17.15–18.30, 120 € jäsen / 155 € ei-jäsen
Bollywood jatko 14x75 min, Aurora Ylinen, pe klo 18.45–20.00, 120 € jäsen / 155 € ei-jäsen

Laske tähän edellä esitetyn laskutoimituksen tulos. Tarkoituksena on roskapostin estäminen.