Opettajat

Pirjo Huusko

Pirjo aloitti itämaisen tanssin harrastuksen 1992 ja on toiminut opettajana ja koreografina vuodesta 1995 lähtien. Hän suoritti ensimmäisenä Suomessa Seitsemän Hunnun Tanssi ry:n itämaisen tanssin tanssinopettajakoulutuksen vuonna 2000. Pirjo toimii myös Masrahin opettajakouluttajana.

Pirjolla on monipuolinen tanssitausta, johon kuuluvat mm. jazztanssi, afrotanssi, salsa, flamenco, baletti sekä erilaiset fuusiot. Hänellä on myös aerobic-ohjaajan koulutus ja vankka kokemus erilaisten liikuntaryhmien ohjaamisesta. Opettajana hän on vaativa ja tekniikasta tinkimätön, mutta samalla kannustava ja innostava.

Pirjo on toiminut jo yli kymmenen vuoden ajan Yasmine ry:n näytösvastaavana. Valtakunnallisilla itämaisen tanssin festivaaleilla hänet tunnetaan niin tanssinopettajana kuin festivaalien päänäytösten solo- ja ryhmätanssijana.

Aleksandra Jylhänniska

Aleksandra aloitti itämaisen tanssin harrastamisen syksyllä vuonna 2007 Yasmine ry:ssä. Näytetunteja hän alkoi pitää keväällä 2018. Tällä hetkellä hän aloittaa opettamisen viikkotuntien parissa. Hän toivoo oppilailtaan positiivista asennetta ja yrittämisen meininkiä. Ammatiltaan Aleksandra on Personal Trainer.

Anna Salminen

Anna on kulkenut läpi elämän tanssien, mutta aloitti itämaisen tanssin, kun Yasmine perustettiin syksyllä 1994.

Anna on opettanut Yasminen kursseilla syksystä 2002 ja tarvittaessa hän pitää myös paljettikirjontakursseja. Hänen mieluisin tanssivälineensä on keppi, mutta zillit ja milayakin käyvät.

Anna on mukana 7HT:n opettajakoulutuksessa.

Anna Niemistö

Anna aloitti tanssiharrastuksensa 2004 ensin kiinnostuttuaan Lähi-idän ja Pohjois-Arfikan musiikista ja kulttuureista. Tanssiharrastus on ollut siitä lähtien erottamaton osa hänen elämäänsä ja hän onkin aktiivisesti hakenut lisäoppia festivaaleilta ja lyhytkursseilta niin Suomesta kuin ulkomailta. Anna on suorittanut Sadie Marquardtin Raqs Flow -koulutusohjelmassa tason 2. Anna on koulutukseltaan fysioterapeutti ja tanssijan kehonhuolto on hänelle tärkeä aihe. Eri kehonhuoltomenetelmät kuten Pilates ja jooga ovatkin olleet Annalle tärkeä osa harjoittelua siinä missä eri tanssilajit. Anna on harrastunut myös mm. klassista balettia.

Opettaessa Annalle on tärkeää antaa oppilaille keinoja edistyä harrastuksessaan taitojen ja motivaation mukaan. Keskeistä Annan opetuksessa on huolellinen tekniikan opettelu, mikä mahdollistaa paitsi liikkeiden tekemisen turvallisesti ja tehokkaasti, myös helpottaa ilmaisua. Lisäksi Anna pyrkii painottamaan opetuksessaan itämaiseen tanssiin liittyvän kulttuurin, eri tyylisuuntien ja musiikin tuntemusta

Katerina Timonen

Hei,

Olen tanssinut jo 15 vuotta. Olen osallistunut moniin kilpailuihin sekä Venäjällä, että Suomessa. Kehitän jatkuvasti omaa tanssin osaamistani ja tasoani. Tykkään yhdistää itämaista tanssia muiden tanssityylien kansa. Pidän erityisesti modernista itämaisesta tanssista, fuusiosta sekä itämaisesta tanssista show-tanssin elementein. Itämaisessa tanssissa ei ole mielestäni rajoja.

Anriikka Mentilä

Anriikka on aina rakastanut kaikenlaista tanssia ja kokeillut lajeja tankotanssista lavatansseihin. Itämaisen tanssin Anriikka löysi viimein sattuman kautta vuonna 2014, ja se olikin sitten menoa! Siitä lähtien Anriikka on osallistunut aktiivisesti etenkin tribal-tyylin kursseille ympäri Suomea ja tätä nykyä hän esiintyy mielellään tilaisuudessa kuin tilaisuudessa tanssisiskojensa kanssa.

Anriikan omin laji on American Tribal Style, jota hän opiskelee tavoitteellisesti Fat Chance Belly Dancen ja etenkin Carolena Nericcion johdolla. Anriikka opettaa ATS:a suurella omistautuneisuudella ja innolla, ja hänelle tärkeää on yhteishenki, hauskanpito ja rakkaus lajia kohtaan.