Kurssikuvaukset

KURSSIKUVAUKSET SYKSYN 2020 KURSSEILLE

Edistyneet, Pirjo Huusko

Tehokasta tekniikkaa – komeaa koreografiaa! Tunnilla harjoitellaan vaativampia

liikeyhdistelmiä ja variaatioita sekä sarjoja, koreografian opettaja laatii ryhmän

toiveiden mukaan.

Keskitaso, Anna Niemistö

Keskitason kevätkaudella on luvassa sähäkkä poppiskoreografia rumpusoololla höystettynä. Musiikki Haifa Wehbe “Fakerni”.

Jatkotaso, Anna Niemistö

Kevään teemana on juureva keskivartalotyöskentely ja koordinaatio, joihin pureudumme rumpusooloon huipentuvan baladikoreografian kautta. Musiikki  Zamalek Musicians “Ya Hassan”.

Alkeisjatko-perustaso, Krista Jylhänniska

Tunneilla aletaan harjoittamaan jo hieman haastavampia liikkeitä ja liikesarjoja. Tunneilla tehdään huivikoreografia, josta ei hauskuus puutu! Mukaan voi tulla jo kokeneemmatkin tanssijat! 

Alkeet, Krista Jylhänniska

Uusille harrastajille sekä kertausta kaipaaville soveltuva itämaisen tanssin kurssi, jossa opetellaan perusliikkeitä ja helppoja askelsarjoja musiikin rytmiin.

Tekniikka, Anna Niemistö

Tekniikkatunneilla hiotaan perustekniikkaa, hullutellaan kerrostamisella ja nautitaan arabimusiikin klassikoista ja kuumimmista uutuuksista!

Päiväryhmä, Aleksandra Jylhänniska

Rennoin askelin tanssitaan erilaisia pieniä koreografioita läpi. Tällä tunnilla unohdetaan viilaaminen tekniikan kanssa ja nautitaan vaan tanssimisesta.

Lasten ryhmä, Aleksandra Jylhänniska

Tutustutaan itämaisen tanssin taikaan leikkien kautta ja siirrytään pikku askelin kohti koreografian opettelua. Pidetään hauskaa tanssien ja iloitaan yhdessä uusien tanssivälineiden käytön opettelusta.

Äiti-lapsi -ryhmä, Aleksandra Jylhänniska

Pidetään hauskaa opetellessa meidän rakkaiden kanssa itämaisen tanssin alkeita ja tehdään yhdessä hauska pieni koreografia. Voit ottaa pikku piltin alustalle viereen, kantaa kantorepussa tai mikä sinulle sopii parhaiten. Voit osallistua tunnille, vaikka pallero onkin vielä masussa. 

Bellydance Fuusio, alkeisjatko, Katerina Timonen (etä)

Tällä kurssilla jatketaan voimakasta ja kaunista koreografiaa, joka aloitettiin syksyn tunneilla. Tavoitteena ottaa myös mukaan viuhkoja tai huiveja

Estradi Bellydance, Katerina Timonen (etä)

Tällä kurssilla teemme kauniin ja naisellinen Karina Melnikovan koregrafian kappaleeseen Ala ma yabdo.

Kauniit kädet Katerina Timonen (etä)

Kurssilla tehdään paljon kauniisiin käden liikkeisiin tähtääviä harjoituksia. Kurssilla tehdään myös herkkä ja moderni koreografia Omar Akramin kappaleeseen ”Take my hand”