Kurssikuvaukset

KURSSIKUVAUKSET SYKSYN 2020 KURSSEILLE

Jatko/edistyneet, Pirjo Huusko

Tekniikkaa ja askelsarjoja tuttuun tapaan; syksyn korena tangovivahteitakin sisältävä Myriam Faresin poppisbalady Haklak Rahtak.

Keski-jatkotaso, Anna Niemistö

Kurssilla opetellaan koreografia Zamalek Musiciansin kappaleeseen ”Silence of the Nile”. Huivialoituksen sisältävä tanssi on dynamiikaltaan vaihteleva; on sulokkuutta, juurevuutta, vauhtia ja suvantoja. Kurssilla tutustutaan myös Arabianniemimaan viehättävään Raqs al Nasha’al tyyliin eli tutummin khaleejiin. Sopii tanssijoille, jotka hallitsevat perusliikkeet ja niiden yleisimmät variaatiot sekä huivin käytön.

Perus-keskitaso, Anna Niemistö

Hips don’t lie  eli syksyn teemana on lantioliikkeiden monipuolisuus. Luvassa on runsaasti erilaisia iskuja ja värinöitä sekä niiden yhdistämistä liikkumisiin kavaasitanssin hengessä. Syksyn koreografia tehdään Khader Ahmadin moderniin mutta maanläheiseen estradikappaleeseen ”Ya Baladina”. 

Itämainen tanssi, perustaso, Krista Jylhänniska

Kerrataan itämaisen tanssin perusliikkeitä ja harjoitellaan vähän vaativampia liikesarjoja. Lisäksi opettelemme koreografian kurssin aikana.

Itämainen tanssi, alkeet, Krista Jylhänniska

Uusille harrastajille soveltuva itämaisen tanssin kurssi, jossa opetellaan perusliikkeitä ja helppoja askelsarjoja musiikin rytmiin.

Tekniikka, Anna Niemistö

Keskivartalotekniikkaa ja sen variaatioita, yhdistämistä askeleisiin ja kerrostamista muiden liikkeiden kanssa täsmällisen tehokkaasti! Tunnilla pistetään koko kroppa töihin ja fiilistellään joka solulla itämaisia rytmejä ja arabialaisen musiikin helmiä. Tunti sopii kaikille itämaisen tanssin perusteet hallitseville.

Päiväryhmä, Jaana Vähänikkilä

Itämaisen tanssin perusliikkeitä ja askelsarjoja

Bellydance Fuusio, Katerina Timonen (etä)

Kaunis ja tehokas tanssi ohjelma, joissa yhdistetään perinteinen itämainen tanssi muiden tyylin kanssa. Tuloksena saadaan upeat liikkeet ja liikken sarjat. Kursissa kokeillaan Tribal Fusion, Flamenco oriental, Latina-fusion, Modern and Show bellydance. Avoin taso.

Itämainen tanssi, avoin taso, Katerina Timonen (etä)

Kurssilla opetellaan monipuolisia itämaisen tanssin liikkeitä ja tanssisarjoja erilaisilla rytmeillä ja nopeuksilla. Kursilla tehdään myös pieni koreografia.