Kevään 2020 viikkotuntien järjestelyistä

Suomen valtioneuvoston ja THL:n ohjeistusten mukaisesti Yasmine ry pitää tanssisalinsa edelleen suljettuna. Perjantaina 3.4.2020 pidetyssä yhdistyksen hallituksen kokouksessa päätettiin, että jäljellä olevat kevään 2020 viikkotunnit pyritään pitämään etätunteina kevään aikana.

Tanssinopettajat kuulevat ryhmiensä mielipiteitä etätuntikäytänteistä sekä tiedottavat niistä tehdyistä päätöksistä ryhmäläisiään. Opettajat kutsuvat tanssijat etätuntiensa onlinelähetyksiin, mikäli tunnit päätetään pitää verkossa (esim. Zoom-, Facebook Live- tai Teams-videolähetyksenä).

Yhdistyksen hallituksen tämänhetkisten tietojen mukaan seuraavat viikkotunnit pidetään online-tunteina:

  • Jatko/edistyneet
  • Tekniikka
  • Keskitaso
  • American Tribal Style

Päiväryhmän viikkotunnit pyritään pitämään tavalliseen tapaan ennen syyskauden alkua, mikäli kokoontumisrajoitukset poistuvat kevään tai kesän aikana. Muiden kurssien etätuntikäytänteet tarkennetaan myöhemmin.

Mikäli tanssija ei voi osallistua etätunnille tai katsoa tallennetta sinä aikana, kun tunti on katsottavissa verkossa, on tanssija velvollinen ilmoittamaan siitä ryhmänsä opettajalle. Tanssija voi pyytää saada liittyä korvauksena toisen ryhmän tanssitunnille. Muussa tapauksessa opettaja voi merkitä tanssijan tunnille osallistuneeksi. Mikäli tanssija ei pysty osallistumaan verkon kautta tarjotuille onlinetunneille esimerkiksi tarvittavien laitteiden puutteen tai sairastapauksen vuoksi, hänelle hyvitetään käyttämättä jääneiden tanssituntien hinta pyydettäessä. Jos tanssitunteja ei voida pitää ennen syyskautta tai asiakas ei halua odottaa ennen syyskautta salilla pidettäviksi sovittuja tanssitunteja, hyvitetään poisjäävät tunnit asiakkaalle pyydettäessä. Tällöin tanssijan tulee olla yhteydessä laskutukseen (laskutus(at)yasmine.fi) ja ilmoittaa viestissä henkilötietonsa, käymänsä tanssikurssit sekä pankkiyhteys.

Pysytään terveinä!