Viikkotunnit

Kevään lukujärjestys on voimassa 11.1. – 18.4. Varauskalenterissa vihreä väri tarkoittaa salilla järjestettävää tuntia. 

HUOM! Mobiilikäyttäjällä kalenterinäkymä näyttää ainoastaan yhden päivän kerrallaan. Voit siirtyä vasemmassa yläkulmassa sijaitsevista nuolinäppäimistä haluamasi päivän näkymään.

Tietokoneella sivuja käyttävän on mahdollista vaihtaa kalenterin näkymä päivä-, viikko- tai kuukausinäkymäksi kalenterin oikeassa yläkulmassa sijaitsevista painikkeista. Voit siirtyä vasemmassa yläkulmassa sijaitsevista nuolinäppäimistä haluamasi päivän, viikon tai kuukauden näkymään.

 

KEVÄT 2021

Tarjoamme tunteja sekä lähiopetuksena sekä etäopetuksena.

Etätunnit lähetetään Facebook live-toiminnon kautta suljetussa ryhmässä. Etätunneille osallistuvilla täytyy olla facebook-tunnukset. Kurssille tuleva ilmottautuu itse Facebook-ryhmään, jonka nimi annetaan ennen kurssin alkua. 

Tanssikursseille ilmoittautuminen

Yasmine ry:n viikkotunnit ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille. Viikkotunneille ilmoittaudutaan nettilomakkeella ennen kurssin alkua. Mikäli tulet tutustumaan ensimmäistä kertaa, voit tehdä ilmoittautumisen nettilomakkeella sen jälkeen, kun olet ollut ensimmäisellä tanssitunnilla. Mikäli nettilomake ei jostain syystä toimi, voi ilmoittautumisen tehdä kurssisihteerille sähköpostitse kurssisihteeri(at)yasmine.fi.

Tuntien korvaaminen

Tanssitunteja voi korvata etätunneilla. Epäselvissä tapauksissa ota yhteys hallitukseen osoitteeseen kurssisihteeri(at)yasmine.fi.

Muuta

Luethan kurssimaksu- ja peruutuskäytännöt ennen kursseille ilmoittautumista.

Maksamatta jättäminen ei merkitse kurssiosallistumisen peruuttamista, mutta se voi merkitä kurssipaikan menettämistä jonossa seuraavalle.

Olethan muistanut maksaa aikaisempien kurssien kurssimaksut. Ilmoittautumistasi uusille kursseille ei oteta vastaan, jos edellisten kurssien maksut on suorittamatta.

Jäsen- ja kurssimaksut lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse. Huolehdithan, että yhdistyksellä on käytössäsi ajantasaiset osoitetietosi. Osoitteenmuutokset voit tehdä osoitteeseen laskutus(at)yasmine.fi.