Viikkotunnit

Syksy 2022

 Syksyn viikkotunnit käynnistyvät viikolla 33. Kurssien kesto vaihtelee 14 kerrasta seitsemään. Kurssit tarjotaan lähtökohtaisesti lähiopetuksena paikalliset suositukset huomioiden.

Syyslomalla viikolla 43 ei ole opetusta.

HUOM! Mobiilikäyttäjällä kalenterinäkymä näyttää ainoastaan yhden päivän kerrallaan. Voit siirtyä vasemmassa yläkulmassa sijaitsevista nuolinäppäimistä haluamasi päivän näkymään.

Tietokoneella sivuja käyttävän on mahdollista vaihtaa kalenterin näkymä päivä-, viikko- tai kuukausinäkymäksi kalenterin oikeassa yläkulmassa sijaitsevista painikkeista. Voit siirtyä vasemmassa yläkulmassa sijaitsevista nuolinäppäimistä haluamasi päivän, viikon tai kuukauden näkymään.

 

Tanssikursseille ilmoittautuminen

Yasmine ry:n viikkotunnit ovat avoimia kaikille yhdistyksen jäsenille. Viikkotunneille ilmoittaudutaan nettilomakkeella ennen kurssin alkua. Mikäli tulet tutustumaan ensimmäistä kertaa, voit tehdä ilmoittautumisen nettilomakkeella sen jälkeen, kun olet ollut ensimmäisellä tanssitunnilla. Mikäli nettilomake ei jostain syystä toimi, voi ilmoittautumisen tehdä kurssisihteerille sähköpostitse kurssisihteeri(at)yasmine.fi. Ilmoita sähköpostissa lomakkeella pyydetyt tiedot.

Tuntien korvaaminen

Tanssitunteja voi korvata muilla tunneilla saman lukukauden aikana. Ennen korvaamista ole yhteydessä  hallitukseen osoitteeseen kurssisihteeri(at)yasmine.fi.

Muuta

Luethan kurssimaksu- ja peruutuskäytännöt ennen kursseille ilmoittautumista.

Maksamatta jättäminen ei merkitse kurssiosallistumisen peruuttamista, mutta se voi merkitä kurssipaikan menettämistä jonossa seuraavalle.

Olethan muistanut maksaa aikaisempien kurssien kurssimaksut. Ilmoittautumistasi uusille kursseille ei oteta vastaan, jos edellisten kurssien maksut on suorittamatta.

Jäsen- ja kurssimaksut lähetetään pääsääntöisesti sähköpostitse. Huolehdithan, että yhdistyksellä on käytössäsi ajantasaiset osoitetietosi. Osoitteenmuutokset voit tehdä osoitteeseen laskutus(at)yasmine.fi.