Ilmoittautumislomake kursseille

Edistyneet- ja päiväryhmä ovat täynnä. Niihin voi vielä ilmoittautua varalle jonoon. Eli jos jo ilmoittautunut peruu paikkansa, vapautuu seuraavalle jonossa olevalle kurssipaikka.

Alkeiskurssit ja äiti-lapsi -ryhmä ovat kahdessa 6 kerran kurssissa. Voit ilmoittautua molemmille tai vain toiselle. Yhdessä niistä muodostuu kokonainen 12 kerran kurssi.

Koronatilanteen vuoksi olemme joutuneet laittamaan kursseille 10 osallistujan maksimimäärän turvavälien säilyttämisen vuoksi. 

Yasmine ry tarjoaa myös kolme etäkurssia, Bellydance Fuusio, Kauniit kädet ja Estradi Bellydance. Nämä toteutetaan Facebookissa suljetussa ryhmässä live-toiminnolla. Kurssia varten tarvitset Facebookin käyttäjätunnukset.

Alle 15-vuotiailla jäsenmaksu sisältyy kurssihintaan. Uusilta jäseniltä jäsenmaksu laskutetaan kurssimaksun yhteydessä. Alkeet-ryhmässä jäsenmaksu sisältyy kurssin hintaan ensimmäisen puolen vuoden ajan.

Yasmine ry:n jäsenyys on 25€ koko vuodelta. Syksyllä Yasmine ry:n jäseniksi liittyviltä peritään puolen vuoden jäsenhinta, joka on 12,5€